lilagardiner

Alla inlägg den 26 januari 2016

Av Lisa - 26 januari 2016 14:49

Man börjar bli van med att få lite ofrivilliga lediga dagar då och då. När läraren får vabba både frugan och ungarna så ska man väl egentligen inte tacka nej till en liten extra sovmorgon. Dock var det försent då jag redan hade hunnit upp ur sängen, frukosten var igång, så man fick allt snällt stanna uppe. Hann precis boka in ett träningspass, så morgonen blev om inte annat okej. Men efter träningen är det en aningen segt att hamna i soffläge. Det börjar bli en jobbig vana. Tröttheten faller på en rätt så snabbt, och tyvärr hamnar man där. Jag hade inte tackat nej till en veckas ledigt för att bara sova ikapp lite förlorad sömn. Trots 8 timmar minst varje natt så vaknar man upp och har känslan över att en ångvält har kört över en. Jag får väl se till att börja äta lite mer frukt, och träna hårdare på gymmet. Då kanske, kanske jag blir fit for fight igen   


Helgen smög sig förbi med en väldans fart. Helt ärligt kommer jag inte riktigt ihåg vad som gjordes. Bara det ger en jobbig tanke av trötthet. Men i lördags var vi iväg iallafall. Stoffe skulle täcka för hans mamma på en dartmatch. Så tillbringade i stort sett hela lördagseftermiddagen i en rökluktande lokal där ett flertal dartmatcher pågick. Vi både luktade som två riktiga borströkare efteråt. Så äckligt!

I söndags så nalkades det träning, och även planering för vårterminen för scouterna tillsammans med Jonas och Isac. Vi fick upp en drös scouter ifrån avdelningen under oss så denna terminen blir kämpig. Från 11 barn till 25. Bara sådär. Ja, det går nog bra.


Avslutar nu. Kort och gott. Det börjar bli dags att börja med middagen då scouterna hägrar ikväll.

Ha en fin tisdag!

  



Uppskattningen över att ha en sådan där fantastiskt bra gryta att göra goa grejer i. Le Cruset levererar. I söndags fixade vi fram en skinkstek med havssalt, rosmarin, honung och vitlök. Jisses vad det smakade ljuvligt! 


 

Det här nyttighetskravet fortsätter. Lyckades med att få ihop en riktigt god kladdkakemuffins. Utan socker och utan mjöl. Till och med Stoffe tyckte om det. Men glöm inte ta ur kärnorna i dadlarna nästa gång. Så ofta äter jag dadlar då jag inte ens visste att det fanns några i ;) Haha..



   Månadens Testagrambox uthämtad. En okej låda. Bättre kan ni!

Ovido - Quiz & Flashcards