lilagardiner

Alla inlägg den 28 april 2013

Av Lisa - 28 april 2013 16:44

Då var det söndag igen. En vecka har rullat på fort. Alldeles för fort. Helgen har också försvunnit fort. Hade varit skönt om det en dag uppfanns en stoppknapp man kunde trycka på när det finns något ögonblick som skulle kunna vara lite längre. Men det är väl bara att gilla läget och låta dagarna flyta på. På onsdag är det dags för maj att träda fram. Snart är de väl jul igen.   


Så. Vad har denna helgen bestått utav? I fredags följde jag med mammsen ner till husvagnen. Brorsan kom strax efter oss dit också. Husvagnssäsongen är igång och då skulle förtältet upp. Så vi slet i kylan och efter många om å men så satt de på plats. Gött! En nöjd mor och två utslagna barn. Men fint blev det! 


Natten i husvagnen var förjävlig rent ut sagt. Kallt.. Ibland undrar jag om mamma vet vart värmeknapparna finns i en husvagn? Jag kan kan medge redan nu att jag har ingen aning, därför besöker jag bara när det är varmt och sovbart. Men en natt med fleecetröja, linne, shorts, tjocka strumpor, duntofflor, täcke och filt var ingen höjdare. Så trött var jag på lördag morgon. Dock var det bara att bita i det sura äpplet för att äta lite frukost och sen bege sig till brorsans sommarstuga där det nalkades arbetsdag. Mamma blev barnpassare åt barnbarnen och jag målare och trädgårdsmästare. Här måste jag tilläga mitt och svägerskan enastående arbete. Att kroppen värker och musklerna är ömma är beviset nog. Har man gett ett mål så är det bara att tuta och köra. En buske med rötter skulle upp. Fy sjutton vad vi slet. Vi gav inte upp så efter en timme av blod, svett och tårar så var skiten borta. Gött mos! Samarbetet var på topp och envisheten var fulladdad. Så nu ser jag framemot resultat som kommer sättas på plats till sommaren, tillsammans med ett glas vin eller två  


Blev inget seger foto på rotten tyvärr, men andra fina bilder på la familja blev det allt!

             


Efter en tuff arbetsdag tog jag tåget hem på kvällen för att det var förvånadsvärt scouting idag   Suprise!! Nää, men det var tidig uppgång för att vara vid scoutstugan kl 8:00. Getingen skulle äga plats ute vid Sisjöns badplats för deltagande spårare och upptäckare för Göteborgs scoutdistrikt. Så ingen sovmorgon idag.. Men men. Vädret var kallt och blåsigt till en början, men sen sprack solen fram. Vi hade väldigt duktiga scouter som tävlade. Så jag är allt en stolt ledare! 


Resterande kväll spenderas i soffan hade jag tänkt. Eller så drar jag mig närmare och närmare sängen. Trött som en gnu. Så för att vara pigg till en halvkonstig jobbvecka, så bör jag nog ta igen lite sovtimmar!

Ha en fortsatt fin söndag!

      



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards