lilagardiner

Alla inlägg den 18 april 2013

Av Lisa - 18 april 2013 21:02

Den här veckan har jag nog aldrig hört mitt namn sägas så mycket som det har gjorts i matsalen. Är det inte barnen som ropar på en, så är det lärarna. Eller kollegorna. Visst har jag ett fint namn? Skönt att det blir användbart iallafall  

Denna veckan har inte varit som andra veckor på jobbet. Det har inte bara varit kämpigt att vara bambabrud åt 400 barn, utan man ska vara "boss" oxå. Hittills har jag nog fixat det rätt bra. Så Annette, du kan vara lugn. Köket kommer vara i sin helhet när du är tillbaka fit for fight igen. Jag lovar dig!    

Annars om det där att vara bambabrud är rätt häftigt. Tufft jobb. Men oerhört roligt. Trivs som fisken i vattnet. Precis som det ska vara på en arbetsplats. Men här kanske jag inte bör förbli resten av de 43 åren som återstår att jobba. Vi får se vad hösten erbjuder!


Imorgon är det dags att packa bilen och åka iväg ut till skog å mark. En helg i scoutanda nalkas. Fast hur scoutigt det kommer bli när temat är stenåldern återstår att se. Det ska iallafall bli väldigt skönt att komma ut till Apelhult för att tillbringa helgen med ett riktigt gott gäng vänner. På tiden att vistas lite med "skogsmullar" på riktigt.   



Som vanligt lyckas jag packa alldeles för mycket? Fast jag måste tillägga att sovsäcken placerades denna gången i ryggsäcken. Så det är inte så mycket egentligen. Nya Haglöfsjackan ska bli invigd oxå! Hoppas regnet faller mycket så jag ser att den fungerar som den ska   


Så den stora frågan är;  När vi åker till Canada i sommar får maxvikten vara 25kg. Hur lyckas man hålla det? Jo, man lämnar allt hemma å shoppar nytt i New York innan vi fortsätter mot Canada. Bra tänkt!   


Även denna kvällen börjar lida mot sitt slut. Så ha en fortsatt fin kväll!

 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards