lilagardiner

Alla inlägg den 19 juli 2015

Av Lisa - 19 juli 2015 12:29

Vi fick checka in först av alla scouter. Sen blev de total kaos. Tänk er hundratals scouter som ska checka in samtidigt. Å sen en passkontroll. Ja, man säga att vi hade tur. De öppnade även egen säkerhetskontroll för oss så vi har precis avnjutit en lunch medans kaoset kvarstår utanför. Haha. Ibland ska man ha tur :)

Två timmar kvar till takeoff. Jajamen!
Vi hörs!

Av Lisa - 19 juli 2015 08:06

Godmorgon Sverige,

med nervösa men förväntasfulla steg tar jag mig runt i lägenheten som en yrvind. Kan inte riktigt sitta still för nu är dagen här. Om bara några timmar så lyfter vi från Kastrup. Skjutsen kommer om cirka timman. Och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att hålla mig igång. Allt är nerpackat, väskorna är stängda, passet och biljetterna är med. Nu återstår bara sista checken att fönstrena är stängda, sladdar och kontakter är utdragna och att min kropp hänger med. Vid den här tiden i Sverige imorgon så har vi nog anlänt till hotellet i Tokyo. Bara att det är 9 timmar fram i Japan med tidsskillnad så gör det lite skrämmande. Man lever liksom i en helt annan division, men ändå samma. Ja, jag har inte riktigt klurat ut hur det ska gå till, men det ordnar sig. 


Nu är det slutsnackat från mig för stunden. Återkommer nog på flygplatsen med uppdatering innan vi flyger. Antar att alla flygplatser nu för tiden har gratis WiFi.    Ska passa på och ringa ett par samtal innan vi går på båten också, så kanske jag kan undkomma en enorm mobilräkning väl hemma. 


Så Sverige, på återseende. Tillbacks i landet den 12 augusti. Och glöm för sjutton inte bort min födelsedag den 6 augusti. Jag har väl intalat Stoffe att jag vill ha tårta i Japan. Vi får se om han lyckas!


HARE' GÖTT!!!!

  

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards