lilagardiner

Alla inlägg den 5 augusti 2016

Av Lisa - 5 augusti 2016 10:03

 

Min födelsedag närmar sig med stormsteg och nu är det endast EN dag kvar. Imorgon smäller det! Så idag är tanken att jag ska njuta så mycket det bara går av att bara vara 24 år. Haha. Knäppt men sant. Jag ser framemot att familj och vänner kommer imorgon för att fira lilla mig. Jobbet fick vara fritt fram till lunch idag så jag kunde baka klart det sista på tårtan. Med andra ord är allt klart inför morgondagen. Nu inväntas bara kvällen så vi kan åka ut till Mörarp för att fixa i lokalen, och sen ska jag sova som ett litet barn. (ja, jag är trött som en gnu. Stoffe har jouren och stackarn fick åka in inatt mellan 00:30 och 02:00.. Man kan säga att jourtelefonen inte är så speciellt ljudlös).

Jag hann till och med baka en tårta till jobb imorse med, så man kan säga att stressen låg på högväxel för att kunna hinna med allt, men nu har den börjat dala av lite. Bilden visar kaoset i köket imorse, och en efterbild på alla färdiga tårtbottnar. Eloge till mig själv som gör allt själv. Det är bara lilla pappsen som fick fixa lite bröd ifrån jobb, annars är allt hemmagjort till imorgon. Den du!   


Ska strax fixa iordning mig för att åka ut till Väla och hämta mina siffer ballonger. Och sen en sväng i till blomstergården för en fredagsbukett. Jag tänkte kila in till jobb runt lunch så kan jag äta där, och sen blir det att jobba ikapp förmiddagen och eftermiddagen smidigt. Kommer bli kanon   


Ha en toppen fredag. Det tänker jag iallafall ha. Mamma och Monica kommer i eftermiddag med, så ja, fin fredag med andra ord!

  


Ovido - Quiz & Flashcards