lilagardiner

Alla inlägg den 27 juni 2015

Av Lisa - 27 juni 2015 15:54

Tiden springer ifrån en, och jag har för tillfället inte så mycket att dela med mig ordagrant. Så vi kör en part 2 med en hög bilder från senaste tiden. Så, enjoy!   


   

Liten blev stor, och det var dags för lillasyster att ta studenten. En härlig dag med ihållande regn som spred sig under hela helgen. Lycklig syster, nöjda syskon! 

   

Eftersom studenten fall in på helgen där morsdag befann sig så passade det ypperligt att umgås lite med mammsen. Vi fick allt lite kvalitetstid. Även om regnet stundande tidvis så fanns det goa skratt och sprudlande kärlek. 

Sista tentan närmade sig med stormsteg, och hos Ina tog vi oss ann allt från flakmeter och kombitrafik till brytpunkter och hur många containers det får plats på världens största containerfartyg. En riktigt trevlig dag tillsammans med ett gäng goa tjejer.

       

Tjejhelgen var stundad här nere i Helsingborg, men tyvärr blev Anna sjuk så det blev en Sandra-Lisa helg. Nationaldag och vädret var på topp. Men vi trotsade Sverige och tog båten över till Helsingör för att strosa runt och känna av livet. En fin helg med en fantastisk vän.

Jag må säga att Helsingborg bjuder på underbara kvällar när solen väl har varit framme under dagarna. Något sådant hära skådat ger balsam för själen. Rätt igenom. 

   

Sommarens Testagrambox landade i våran brevlåda. Denna gången med en mycket bättre uppslutning av produkter!

 

Under en av våra kvällspromenader hittade vi nog Sveriges största svamp.

 

Sommaren förgyllas av de fina kvarnarna här i Skåneland. 

 

Dagen innan examen. Uppladdning under den danska flaggan. För Skåne, det är ju egentligen danskt. 

 

När Stoffe bjuder på sina fina stunder. Examenspresent delux <3

  

 

Roadtrip norrut till Stråvalla för att fira midsommar tillsammans med mammsen och campingfolket. Fin sällskap iform av mina fantastiska tjejer var glädjande för hjärtat. 

 

Kontingentensprylarna har äntligen slagit sig till ro här hemma. Och jag som har längtat så efter en kånken i flera år, har nu fått en. Som 2000 andra svenska scouter såklart. Vi lär iallafall synas i Japan, och valutan för kånkenryggan kommer vara hög. 

 

Och vad avslutar inte en fredag bättre än att slå sig ner på en filt, i en park, med ett gott gäng? Gårdagen bjöd på grill tillsammans med goa vänner. Livet på en pinne helt enkelt.   



Ovido - Quiz & Flashcards