lilagardiner

Alla inlägg den 13 april 2014

Av Lisa - 13 april 2014 23:48

Söndagar är alltid en sån dag som är seg å när kvällen väl kommer så är det närmast omöjligt att somna. Ikväll undrar jag nästan om John Blund har tagit påsklov han med. För hos mig är han inte. Isåfall skulle jag sovit för längesen vid det här laget. Men icke.

Imorgon börjar påsklovsveckan. 350 mindre elever att servera. Å jag tar ner ett par växlar. Det ska bli riktigt skönt. Jag tror Annette å Albin får sköta matlagningen så går jag å städar där man kan passa på när det nu finns tid. Visst finns det tid när hela skolan är där, men det lär la bli efter arbetstid. Och där stannar jag inte efter tre om det inte är ett måste. Hade jag fått betalt så hade det inte varit någon big deal ;)

Veckan blir iaf en härlig kortvecka. Måndag å tisdag med ordinarie arbetstid. På onsdag kompar jag vid ett för att mysa lite med Alvina innan tåget ner mot Helsingborg å Stoffe går. Påskhelgen spenderas alltså i Skåneland. Vädret ser lovande ut så de lär bli ett antal utflykter med både kanot, Danmarkstur å husbygge. :)

Näää. Jag ska nog försöka sova nu. Annars blir det en seg dag imorgon. Om inte det så blir de framförallt en trött säl plaskande i bassängen på Valhalla efter jobbet!

Tjoflöjt!

Ovido - Quiz & Flashcards